• Nowy

AGAR AGAR BEZGLUTENOWY BIO 60 g - RAPUNZEL

25,50 zł

(25,50 zł szt.)

Brutto

SKŁADNIKIagar agar bio 100%* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

Ilość
Ostatnie sztuki w magazynie

OPIS

Agar agar wytwarzany jest z suszonych na słońcu wodorostów.

Zastosowanie: do zagęszczania sosów, dżemów. Do przygotowania ciast, kremów, galaret, dań kuchni azjatyckiej.

Doskonała alternatywa dla żelatyny pochodzenia zwierzęcego.

 

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g

wartość energetyczna: 775 kJ / 191 kcal

tłuszcz: 0,3 g

w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g

węglowodany: 10 g

w tym cukry: 0,5 g

błonnik: 70 g

białko: 2 g

sól < 3,13 g

Opis

Bez glutenu (w składnikach)
Tak
Certyfikat BIO
Tak
Wegetariański
Tak
Wegański
Tak
Kraj producenta
MAROKO